Cleanse for Life

Assalamu’alaikum WBT..hai semua!

Seperti yang dijanjikan sebelum ni, di sini nak berkongsi sedikit info menarik berkaitan kesihatan kita. Pernah atau tidak anda mendengar keluhan kawan-kawan, “Alaaa…aku stop diet badan aku gemuk balik!”, “Wehh..sebelum ni berat aku turun laju dowhhh..tapi nape sekarang stagnant padahal belum ideal lagi ni..” Hehe..macam pernah je, macam kenal je ayat2 ni, entah2 tu bukan ayat kawan2 kita, tapi ayat kita sendiri!

dieting-vs-cleansing1-500x450

 

Cuba lihat gambar di atas, itulah beza diet biasa dan penjagaan kesihatan melalui cleansing (pembersihan). Mengawal pengambilan makanan sahaja tidak cukup. Toxin masih ada dalam badan tanpa dibersihkan sepenuhnya. Itualah antara faktor kenapa orang yang diet, lepas berhenti diet berat badan naik balik. Ada juga yang berjaya turunkan berat badan, tetapi apabila sampai suatu tahap, berat badan menjadi stagnant padahal belum mencapai berat badan yang ideal. Badan kita memerlukan proses pembersihan. Bukan sekadar memberi nutrisi kepada sel, malah  cleansing (pembersihan) juga perlu dilakukan hingga ke tahap itu. Setelah toxin berjaya dinyahkan dari sel badan kita, peratusan lemak juga akan turun. Inilah antara perkara menarik yang menjadi kelebihan kepada Isagenix iaitu cellular cleansing melalui produk cleanse for life, dengan izin-Nya. 🙂

ProductCleanseBaseCleanseForLife

 

Sumber: http://www.isagenix.com

Membersih. Memberi khasiat. Mengganti.

Apa yang harus saya fahami tentang Cleanse for Life?

Setiap hari kita terdedah dengan beratusan toksin – dari makanan yang kita makan, pada udara yang kita hirup, pada air yang kita minum, hingga ke benda-benda yang kita sentuh. Tanpa pembersihan yang betul dari kekotoran, tubuh kita berjuang untuk mengekalkan kesihatan. Cleanse for Life membantu tubuh anda membersih dari dalaman dengan khasiat pemakanan yang ia perlukan secara semulajadi, tidak seperti julap atau ubat meningkatkan ekskresi air dari tubuh yang boleh mengurangkan khasiat dari tubuh anda, Cleanse for Life menambah zat pada keseluruhan tubuh anda dengan vitamin, zat galian, antioksidan dan botanik.

Bagaimana saya boleh mendapatkan khasiat dari penggunaan Cleanse for Life?

Pembersihan mendalam dan pembersihan setiap hari dengan Cleanse for Life, boleh meningkatkan prestasi mental dan fisikal anda, ketahanan dari tekanan dan kesihatan penghadaman. Ia juga boleh melindungi tubuh anda dari kerosakan terkumpul akibat dari toksin-toksin prasarana dan tekanan oksidatif dan mendorongkan penurunan berat badan secara selamat dan berkesan melalui pembuangan kotoran secara lembut.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s