Aku yang dulu bukanlah yang sekarang

 

 

 

 

 

 

Assalamu’alaikum WBT,

Panjang pulak tajuk post kali ini. Terngiang di telinga nyanyian Tegar, “Aku yang dulu bukanlah yang sekarang”  (sambung sendiri nyanyian ).

Ok. To make it simpler. Aku bukannya nak buat ulasan lagu, tapi ingin berkongsi perubahan yang aku alami. Semua ini dengan izin Allah. Alhamdulillah aku jumpa dengan produk yang power :).

Dulu memang aku mudah letih, cepat mengantuk, tengahari mesti rasa nak tidur. Pelawasan pun kurang baik, masalah kulit pun ada, terutamanya di muka, banyak jerawat yang naik :(. Berat badan tak payah habaq la kan, memang tengok gambar tu nampak la aku chubby. Alhamdulillah lepas ambil nutrisi dan buat pembersihan (cellular cleansing), rasa semakin cergas. Aku mampu bertahan di ofis walaupun tak tidur tengahari. Pelawasan semakin baik. Dan juga ada improvement pada kulit muka. Sebenarnya sepanjang guna Isagenix ni berat badan belum turun secara drastik lagi sebab dulu aku pernah turun 9kg dalam produk lain (kemudian ada naik turun). Sepanjang dua bulan lebih ni, aku turun dalam 3kg, % lemak turun, tapi seluar dah tukar size lain yang lebih kecil. Shake Isagenix ada 24g protein dan kaya dengan nutrisi. Memang bertenaga dan shaping badan yang laju! Alhamdulillah.

OK rasanya setakat ini dulu. Kalau nak tahu lebih detail boleh hubungi saya.

Maz_isagenix

 

Jom sama-sama jaga kesihatan. Bila badan sihat, buat amal pun happy :), insyaaAllah.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s